
-
ဇာဒိပၹိဳလ္သီး ၃ လုံးကို သံစူးေသးေသးႏွင္႔ အေပါက္ကေလးမ်ား အႏွံ႔အျပားေဖာက္ အေပါက္ထဲကို ေထာပတ္ဝင္ေအာင္သုတ္၍ မီးႀကီးမွာကင္ ေထာပတ္သုတ္လိုက္ မီးကင္လိုက္ျဖင္႔ ေထာပတ္ ၁ က်ပ္သားကုန္မွ ရပ္ပါ ထို႔ေနာက္ အမႈန္႔ႀကိတ္၍ ၆ ခြက္စာျပဳ နံနက္တစ္ႀကိမ္ ည တစ္ႀကိမ္ ၃ ရက္ ဆက္၍စားပါ။













0 comments:
Post a Comment